Безпечність для здоров'я і життя харчових продуктів, питної води, умов праці, навчання,виховання, побуту, відпочинку та навколишнього природнього середовища обов'язково повинна підтверджуватися даними лабораторних вимірювань,
Детальніше...
Безпечність для здоров'я і життя харчових продуктів, питної води, умов праці, навчання,виховання, побуту, відпочинку та навколишнього природнього середовища обов'язково повинна підтверджуватися даними лабораторних вимірювань,
Квітень-травень – це період найбільшої активності кліщів,
Щороку, з появою весняного тепла, зеленої трав’яної рослинності, з’являються перші іксодові кліщі,
23.03.2017р. ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» отримав повідомлення про реєстрацію випадків гастроентероколіту у 13 осіб, учнів ЗОШ І-ІІІ ст. с.Н.Селище Хустського району.
Сторінка 177 з 179