Новини

ОБЕРЕЖНО ГРИБИ: ПАМЯТКА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ПРО ПРАВИЛА ЗБИРАННЯ ТА СПОЖИВАННЯ ГРИБІВ

e-mail Друк PDF

Літо – найблагодатніший період для розмноження всіляких вірусів,бактерій, кишкових паличок та інших небезпечних мікроорганізмів, а продукти їхньої життєдіяльності - токсини потрапляють до організму людей з недоброякісними продуктами харчування, в т.ч. грибами, страви з яких — традиційний продукт у раціоні харчування мешканців Закарпаття.

Останнє оновлення на Середа, 10 червня 2020, 10:05

Полуниця та її можлива небезпека

e-mail Друк PDF

Небезпеку будь-якої рослинної продукції у нас звикли оцінювати тільки за вмістом нітратів, і це незважаючи на те, що в такій продукції можуть бути залишки пестицидів, солі важких металів, мікроорганізми,  показники яких нормуються затвердженими Міністерством охорони здоров’я України  нормативними документами.

Останнє оновлення на Середа, 10 червня 2020, 09:17

Профілактика водно-нітратної метгемоглобінемії

e-mail Друк PDF

Життя та здоров'я людини тісно пов'язані з навколишнім середовищем (біосферою), де одним із найважливіших компонентів є вода.

Останнє оновлення на Субота, 30 травня 2020, 09:00

Про можливі наслідки нашої легковажності!

e-mail Друк PDF

Майже щодня засоби масової інформації повідомляють нас про надзвичайні ситуації в різних регіонах держави,  пов'язані з потужними пожежами, у виникненні та розповсюдженні яких винні люди.

Останнє оновлення на П'ятниця, 10 квітня 2020, 07:42

Про ранню рослинну продукцію та нітрати

e-mail Друк PDF

З початком весни в продажу з'являється перша зелена цибуля, петрушка, кріп,  редис, шпинат.

Останнє оновлення на Четвер, 19 березня 2020, 11:59

Сторінка 22 з 31

Задати питання

Пишіть нам