Літо – найблагодатніший період для розмноження всіляких вірусів,бактерій, кишкових паличок та інших небезпечних мікроорганізмів, а продукти їхньої життєдіяльності - токсини потрапляють до організму людей з недоброякісними продуктами харчування, в т.ч. грибами, страви з яких — традиційний продукт у раціоні харчування мешканців Закарпаття.
Новини

ОБЕРЕЖНО ГРИБИ: ПАМЯТКА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ПРО ПРАВИЛА ЗБИРАННЯ ТА СПОЖИВАННЯ ГРИБІВ

Полуниця та її можлива небезпека
Небезпеку будь-якої рослинної продукції у нас звикли оцінювати тільки за вмістом нітратів, і це незважаючи на те, що в такій продукції можуть бути залишки пестицидів, солі важких металів, мікроорганізми, показники яких нормуються затвердженими Міністерством охорони здоров’я України нормативними документами.

Профілактика водно-нітратної метгемоглобінемії
Життя та здоров'я людини тісно пов'язані з навколишнім середовищем (біосферою), де одним із найважливіших компонентів є вода.

Про можливі наслідки нашої легковажності!
Майже щодня засоби масової інформації повідомляють нас про надзвичайні ситуації в різних регіонах держави, пов'язані з потужними пожежами, у виникненні та розповсюдженні яких винні люди.

Про ранню рослинну продукцію та нітрати
З початком весни в продажу з'являється перша зелена цибуля, петрушка, кріп, редис, шпинат.
Більше статтей...
Сторінка 22 з 31